Interaktív turisztikai kvízjátékok Székesfehérvár és Velencei-tó

Pákozd: Katonai Emlékpark
Gárdony: Gárdonyi Géza Emlékház
Székesfehérvár:
Cool-túra - könnyed városfelfedező kvízjáték és Bory-vár, Ciszterci templom, Ferences templom, Középkori Romkert, Szent István Király Múzeum kvízjátékok. Jelentős partneri árengedménnyel rendelhetők!

Csapatépítés kicsiknek, nagyoknak

Velencei-tó:

- Csapatépítés kültéri ügyességi játékfeladatokkal.
- Csapatépítő „soft-csúzlis” kalandjáték.
- Menekülj! Találd meg! Oldd meg! Juss ki! Szabaduló szoba.
- Sárkányhajózás nappal és éjjel 60 percben és/vagy.
Velencei-tó átszelése Pákozdra az Emlékparkhoz.
- Fél- vagy egész napos kerékpározás a Velencei-tónál.

Egy napos kirándulások

Egy napos programcsomagok az Ifjúsági Szállóban megszálló csoportok (min. létszám: 15 fő) részére:

1./ Kerékpárral Agárdról a Bory-várig
2./ Árpád törzsétől '48-ig
3./ "Hajózni muszáj", kirándulni pedig kell!
4./ Velencei-tavi ötpróba
5./ Bringás kaland a Velencei-tó körül
6./ Bringás tókerülés éjbe nyúló sárkányhajózással
7./ Alba Regia a koronázó város 1 napban

Természetjárás, kirándulás

A Velencei-tó és a Velencei-hegység adta természeti adottságok ideális környezetet biztosítanak a természetjárásra, sportolásra, szórakozásra. Az IFI Szálló saját szervezésű programjai és a tó környéki településeken látogatható programokból mindenki kiválaszthatja a számára legjobb megoldást. A Velencei-hegység turista útjain, enyhén lejtős ösvényein gyönyörű kilátás nyílik a tóra.

Lovaglás

Segítünk megszervezni és eljutni a környéken lovaglással foglalkozó szakemberekhez, ahol akár profi igényeket is kielégítő módon lehet gyönyörű helyeken barangolni.

Kerékpártúra

A Velencei tavat körbeölelő településeken, az átmenő utakon, a 26 km-es távolság mintegy 2/3-át kerékpár úton lehet megtenni, több helyen pihenő beiktatásával és ott a nevezetességek, természeti kincsek megtekintése játékos formában vezetővel.

Sétahajózás, csónaktúrák

Hajókirándulások szervezését vállaljuk azok részére, akik viszonylag rövid idő alatt szeretnék megtekinteni a Velencei-tó nevezetesebb látnivalóit, vagy csak ringattatni szeretnék magukat egy kicsit a tavon.

A kalandosabb kedvűek részére túrakenuval vagy túrakajakkal vágunk neki a Velencei tónak, mely fél- vagy egész napos kikapcsolódást és sportörömöt jelent. Az út végére egészen biztosan jól fog esni az ebéd vagy a vacsora, melyet éttermünkben mindenki jó étvággyal és kellemes hangulatban fogyaszthat el.

Persze annak sincs akadálya, hogy valaki csak éppen belekóstoljon ebbe a gyönyörű vízi világba és önállóan tegye azt, mert a szálló területén bérelhető vízi sporteszközök között válogathat.

Sportpályák és játékok

Ha valaki még ezek után is próbára szeretné tenni láb- és karizmait annak sincs akadálya, mert füves pályánkon röplabda vagy lábtenisz mérkőzéseket, - tetszés szerint -sörmeccseket lehet játszani.
Asztalitenisz rajongóknak az épület egyik nagytermében kialakított 2 db. asztallal állunk rendelkezésére.

Hűvösebb időben sem hagyjuk unatkozni Önöket, mert a büfénél lévő billiárd asztalnál, darts dobó-játéknál illetve a recepciónál kölcsönözhető sakk és kártyajátékok között válogathatnak.

Velencei-tavi pingpong

2015. június 2-től minden kedden 19-21 óra között edzés, minden pénteken 19-21 óráig pingpongverseny az Ifi Szállóban. Hívunk, várunk sportolni vágyó amatőr és megyei szintű játékosokat.
Részvételi díj: 500 Ft/fő/alkalom. A verseny lebonyolításmódja a jelentkezők összetételétől és számától függ, de maximum 20 főt tudunk fogadni.

Részletes információ: 22/425 178, 20/550 3421 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jelentkezés: telefonon, e-mailben, sms-ben, illetve személyesen.
Minden sportolni vágyót szeretettel várunk: Andrea és Georg

Egyéb lehetőségek:

-zenés rendezvények (szervezése, lebonyolítással, speciális igényeket is kielégítve, nagyobb társaságoknak is)

-Strand, vízi sportok lehetősége