A szálló saját önkiszolgáló étteremmel és büfével biztosítja a vendégek teljes ellátását, programjaival és szolgáltatásaival a gondtalan pihenés, kirándulás és szórakozás lehetőségét.
A szállóban több rendezvényteremből lehet választani az adott rendezvényhez illő és nagyságú terem közül a bérleti díj megfizetésével. Az étterem kapacitása és a termek különbözősége akár több rendezvény lebonyolítását is lehetővé teszi egy időben.

Nagy- és kistermeinkben, illetve a közvetlenül a vízparton található füves területen vállalati és egyéb rendezvények szervezését, lebonyolítását is vállaljuk.

A strand területén strandröplabda-pálya, a szállóban önkiszolgáló étterem és Bisztró, valamint biliárdasztal és asztalitenisz, a közelben pedig kávézó és vízisípálya várja a vendégeket.


ADATOK

Cím: 2481 Velence, Tópart u. 51.
Telefon: 06-22-470-444
Web: www.ifiszallo.hu
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Üzemeltető: STEVRA Park Ingatlanhasznosító Kft. - 1107 Budapest, Horog u. 14.

Szálláshely fekvése: Közvetlen vízparti, szabad stranddal
Szálláshely kategóriája: „B” Ifjúsági szálláshely
Szálláshely megközelíthetősége: Vonattal és autóbusszal, 150 m Velence Vasútállomástól
Elhelyezés: 19 db apartman 2x4 ágyas szobákkal, melyhez közös zuhanyzó wc-vel és teakonyha tartozik és 11 db 8 ágyas szoba melyhez zuhanyzó wc-vel és teakonyha tartozik. A szobákban egyszemélyes ágyak vannak elhelyezve.
Teakonyha: Hűtőszekrény, mosogató
Társalgó felszereltsége: TV; szükség esetén hang- és fénytechnikát tudunk biztosítani.
Összes férőhely: 240 férőhely